Aile ve sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Gümrük ve Ticaret, İçişleri, Kültür ve Turizm ile Sağlık Bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Gülsen Kara, 1. Hukuk Müşavirliği’ne Ahmet Murat Altuğ, Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığına Gamze Ayrım atandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Yakup Halit Bulut, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Hayri Bayrakçıoğlu getirildi.

İçişleri Bakanlığı Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcılığına Abdülkadir Akıl atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Alparslan Akımcı, Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcılığına, Ömer Faruk Belviranlı atanırken, Bakanlık Müşaviri Ali Elgin, Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ve Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.

Sağlık Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Ahmet Hamdi Bozgan ve Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdür Yardımcısı Doğan Demirel başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alınırken, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğüne Hüsem Hatipoğlu, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdür Yardımcılığına Osman Kan atandı. (OED-