Balıkesir Barosu’ndaki seçim heyecanı sona erdi. İki adaydan mevcut başkan Yaşar Meyvacı 359 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Balıkesir Baro Başkanlığı seçimleri Özel İdare İş Hanı’ndaki Baro Başkanlığı’nda gerçekleşti. Yaşar Meyvacı ve Mustafa Tugay Demiralp’in başkanlık için yarıştığı Balıkesir Barosu’nda saat 17.00’de açılan sandıklardan Yaşar Meyvacı zaferle çıktı. İl merkezi ve ilçelerden baroya bağlı avukatların yoğun ilgi gösterdiği seçimlerde Yaşar Meyvaci 369, Mustafa Tugay Demiralp ise 255 oy aldı. İHA muhabirine seçim sonuçlarını değerlendiren Meyvacı, "Balıkesir’de 2 aday yarıştık. Gayet demokratik bir yarış olması için de özen gösterdik. Dünkü genel kurulumuzdan sonra bugün de oy kullandık. Benim başkan olduğum listede herhangi bir delinme olmadan seçimleri kazandık. Hukukun üstünlüğü ve yargının bağımsızlığına bağlı kalarak görevime devam edeceğim" dedi.

Yaşar Meyvacı başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: "Erol Kayabey, Engin Ada, Alpsan Öztekin, Keziban Kalcı, Erkan Sakarya, Ömer Faruk Yüksel, Recep Bülent Onaylı, Tülay Küçükler Akyaza, Recep Yücebaş ve Günseli Günsay"