Basın İlan Kurumu (BİK) Bolu Şube Müdürlüğü, Genel Müdür Mehmet Atalay’ın da katılımıyla düzenlenen törenin ardından hizmete açıldı. BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay, “Yük olmaya değil, yük almaya geldik” dedi.

1 Aralık 2014 tarihi itibari ile faaliyete geçen Basın İlan Kurumu Bolu Şube Müdürlüğü resmi törenle hizmete girdi. Ali Rıza Tekemen Caddesi üzerindeki ofis binasının açılışına BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay, Vali Ahmet Zahteroğulları, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, BİK Bolu Şube Müdürü Ümit Kızıltepe, protokol üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra hizmete açılan BİK Bolu Şube Müdürlüğü’nün açılış töreninde konuşan Genel Müdür Mehmet Atalay, “Basın İlan Kurumu olarak Bolu’da şube açılmasına karar vermiştik. Sizlerle bir araya gelerek sıkıntılarınızı dinlemiştik. Bugün de resmi açılışımızı yapıyoruz. Biz her zaman ki sloganımızı tekrarlıyoruz; ‘yük olmaya değil, yük almaya geldik.’ Bu vesile ile büyüyen ve gelişen Bolu’nun gelişen basınını geleceğe hazırlamak için BİK olarak omuz vermeye ve destek olmaya geldik. Bolu sıradan bir il değil. Nüfusuna bakılmamalı. Nüfuzu çok büyük. Herkesin ihtiyacı olan şeyler Bolu’nun içinde mevcut. Bu ihtiyaçları buradan karşılaması mümkün” diye konuştu.

Açılışa katılan Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da Basın İlan Kurumu’na teşekkür ederek, basının gelişmesinin Bolu’nun gelişmesinde büyük katkılar sağlayacağını ifade ettiler. Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdele kesimini gerçekleştirerek kurumun resmi açılışını yaptılar.