Beşiktaş Belediyesi Murat Hazinedar, lösemi hastalığı nedeniyle tedavi gören Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yeşilmen’i hastanede ziyaret ederek, Yeşilmen’in fanatiği olduğu Beşiktaş’ın formasını hediye etti.

Lösemi ön tanısıyla Başkent Üniversitesi Adana Hastanesi’nde tedavi altına alınan Mehmet Yeşilmen’i (24) ziyaret etmek için CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Şerif İlker Uygun, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Karakoç, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, parti meclisi üyeleri ve Hatay’dan belediye meclis üyeleriyle birlikte Adana’ya gelen Murat Hazinedar’ı CHP İl Başkanı Orhan Sümer ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi CHP’li Ertan Sümer Adana Havalimanı’nda karşıladı.

"BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ"

Enfeksiyon riski nedeniyle Murat Hazinedar ve beraberindekilere, Mehmet Yeşilmen’in odasına girmesine izin verilmedi. Kapının her iki tarafında sadece camdan birbirlerini görüp, sohbet edebilen Hazinedar ve Yeşilmen, duygulu anlar yaşadı.

"Birlikte mücadele edeceğiz" diye konuşan Hazinedar, Beşiktaş fanatikliğiyle tanınan Yeşilmen’e kendi imzasını attığı Süleyman Seba forması hediye etti. Yeşilmen’le bir süre sohbet eden Hazinedar, daha sonra kendisine ve tedavisini üstlenen doktoruna Atatürk’ün İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki günlerini anlatan bir kitap hediye etti.

"OLAĞANÜSTÜ BİR OPERASYON"

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Murat Hazinedar, Yeşilmen’in hastalığıyla mücadele sürecinde tüm CHP’lilerin destek verdiğini anlattı. Yeşilmen’in, birlik ve beraberliğe sahip çıkmanın simgesi haline geldiğini belirten Hazinedar, şöyle devam etti:

"Uzun zamandır görüşüyorduk. Burada olağanüstü bir operasyon geçirdi; ilik nakli oldu, dolayısıyla onun bu sürecine de katkı sunduk. İnşallah sağlığına en kısa zamanda kavuşur ve çağdaş Türkiye için, heyecanlı gençliğiyle bizimle birlikte ülkesine, milletine, bayrağına, toprağına katkı sunmaya devam eder."

Mehmet Yeşilmen’in geçirdiği operasyonun çok başarılı ilik nakil örneklerinden biri olduğunu dile getiren Murat Hazinedar, Başkent Üniversitesi Adana Hastanesi’nin tüm çalışanlarına teşekkür etti.