Başkent’te Narkotik ve Yunus ekipleri, ev ve araçlar üzerinde geniş çaplı operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda narkotik köpekleri de görev yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Narkotik ve Yunus ekipleri, Altındağ ilçesinin gecekondu semtlerinden Çinçin’de çalışma yaptı. Polis ekipleri, Mevlana Caddesi üzerinde araçlar üzerinde ve çevre gecekonduları didik didik aradı. Mevlana Caddesi üzerinde yapılan uygulamada şüpheli araçlar durdurulup, içlerinde arama yapıldı. Araç içerisindeki şahıslar otomobilden indirilerek tepeden tırnağa arandı. Kimlik kontrolü yapılan şahısların suç kayıtları olup olmadığı sorgulandı.

Ayrıca Narkotik ekipleri de çevre gecekondulara operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyona narkotik köpekleri de katıldı. Mevlana Caddesi üzerindeki polis ekiplerinin yaptığı uygulamayı fark eden bir otomobilin kaçması üzerine yunus ekipleri aracın peşine düştü. Kısa bir süre sonra durdurulan araç içerisindeki şüpheli şahıslar üzerinde ve araç içerisinde polis ekipleri arama yaptı.