ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, 1. Amatör Küme'de 18 maçın 16'sını kazanarak şampiyon olan Beypazarı Belediyespor oyuncularını kabul etti.

Tarihi Taşmektep'te sporcuları kabul eden Kaplan, oyuncular, antrenör kulüp başkanını tebrik etti. Çoğunluğunu Beypazarı'nda yaşayan gençlerin oluşturduğu takımda Nijerya ve Senagal'den de birer oyuncu bulunuyor.

Kaplan, Belediyespor takımının çok iyi mücadele ettiğini, birlik ve beraberliğin ardından böylesi başarıların geldiğini söyledi. Kaplan, "Umudum play-off'ta yapılacak maçlar sonrasında da yükselme gurubuna girmenizdir. Ben bu azim ve gayreti sizde görüyorum. Kaldı Şimdiye kadar yapılan 18 maçın 16'sını yenen, kalesinde sadece 8 gol gören, 48 gol atan bir takımın sporcuları, bu azimle Süper Amatör Lige çıkacaklardır" dedi.

Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Kavas da takımın performansının çok iyi olduğunu dile getirdi. Amatörde başlattıkları ruh ve heyecanla profesyonelliğe doğru adım adım gitmelerinin önemli olduğunu anlatan Kavas, şöyle konuştu:

"Takımımızın altyapısı çok iyi, altyapıya önem veriyoruz. Gençlere sahip çıkma anlamında da önemli bir işlevi yerine getiriyoruz. Başarılı bir takımımız var. Hep birlikte destekliyoruz. Bunun yanında 2 yabacı oyuncumuz bulunuyor. Viktor Naukaire Nijeryalı, Muhammet Thioune ise Senegalli oyuncularımız. Bu sporcularımız da takımımıza güç kattılar. Takımımızın play-off'ta yapacağı maçların ardından Süper Amatör Lige çıkacağını düşünüyorum."