Bem-Bir-Sen İETT Şube Başkanlığı, 5. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Yakup Gündoğdu, yeniden başkanlık görevine seçilerek güven tazeledi.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Bem-Bir-Sen İETT Şubesi, 5. Olağan Genel Kurulu’nun Karaköy İETT Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirdi. Genel Kurula iki listeyle gidildi. Mevcut Başkan Yakup Gündoğdu ile Adil Albay başkanlık için yarıştı.

Açılış konuşmaları faaliyet raporlarının okunmasının ardından gerçekleştirilen oylama sonucunda mevcut başkan Yakup Gündoğdu, yeniden başkanlık görevine seçildi.

Yeni dönemde şube üyeleri için elinden gelen çabayı göstereceğinin altını çizen Yakup Gündoğdu, “İki liste halinde yarışa başladık. Hamdolsun delegelerimiz bize bu göreve layık gördü. Bizler kurumda çalışan memurların sorunlarını biliyor ve onların içinden geliyoruz. Üyelerimizin halleriyle hemhal olmak için aday olduk ve bu ana kadar çalışmalarımızdan üyelerimiz memnun olması nedeniyle bizlere bu görevi tekrar layık gördü. Onların bize vermiş olduğu emaneti, omuzlarımızdaki yükün farkında olarak onlara en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

93 oyun kullanıldığı genel kurulda Yakup Gündoğdu 73 oy alırken rakibi Adil Albay 19 oyda kaldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.