Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Kahramanmaraş Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen 3. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Necati Kahveci güven tazeledi.

BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcıları Recayi Karslı ile Gürkan Alper’inde katıldığı kongre, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Kongre divan kurulunun seçimiyle başladı. BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Alper’in Divan Kurulu Başkanı, Adnan Alagöz ile Eyüp Özdemir katip üye delegelerin onayı almasıyla birlikte kongre İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Divan Kurulu Başkanı Gürkan Alper, Kahramanmaraş’ın kendileri için ayrı bir özelliliği olduğuna dikkat çekerek, katılımcılara teşekkür etti.

Kürsüye gelen BEM-BİR-SEN Kahramanmaraş Şube Başkan Necati Kahveci de bir konuşma yaptı. Kamu sendikaları arasında ilk sıralarda yer almaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Kahveci, “Ülkenin kalkınması ve daha ileriye gitmesi için kamu çalışanları olarak üzerimize düşen her türlü vazifeye hazırız. Bu anlamda şube olma çalışmalarımızda bize destek veren belediye çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı ise, Türkiye’nin gündemini meşgul eden konular hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Karslı, Türkiye’mizin gündemini uzun zamandır meşgul eden terör olayları hakkında birkaç cümle paylaşmak istediğini belirterek şunları söyledi: "Kurtuluş savaşının en önemli mihenk taşlarından ve milletimizin kurtuluşuna vesile olan özellikle haçlıların yurdumuzdan atılmasında Sütçü İmam’la başlayan mücadele bugün hala ülkemizin gönlünde ruhunda. Birlik beraberlik içerisinde hiçbir din, mezhep fark etmeden ortak vatanımızda eşit vatandaşlar olarak yaşamaya devam edeceğiz. Haçlı emperyalizmi ülkemize sokmuş olduğu fitne tohumlarında er ya da geç döktükleri kanda boğulacaktır. Ülkemizi kaosa sürükleyen ve bu anlamda gayret sarf eden, davet çıkaran başta ana muhalefet partisi olmak üzere, bunların yandaşları yoldaşları her kim varsa ve kuklaların arkasındaki haçlı zihniyetteki emperyalizmi şiddet ve nefretle kınıyorum. Kardeşliğimizi asla bozamayacaklar.”

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek başta olmak üzere diğer ilçe belediye yöneticileri tek tek söz alarak, BEM-BİR-SEN Kahramanmaraş Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu’nun hayırlı olması temennisinde bulundu. Yapılan konuşmaların ardından BEM-BİR-SEN Kahramanmaraş Şubesinin çalışmaları sinevizyon eşliğinde katılımcılara izletildi. Oylama sonucu seçimde tek aday olan Kahveci güven tazeledi.

Kongre, BEM-BİR-SEN Kahramanmaraş Şube Başkan Necati Kahveci ve yönetimiyle birlikte davetlilerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.