KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin merkez ve dış mahalle muhtarları ile istişare toplantısında biraraya geldi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun'un Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde ilçe muhtarları ile görüştüğü toplantıya Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ile belediye meclis üyeleri hazır bulundu.

Özaltun muhtarlara, Beyşehir ve ona bağlı mahallelerinde cansiperane bir şekilde gece gündüz demeden çalışıp hizmet üretmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Muhtarlarımızla birlikte el ele vererek birlikte memleketimizi güzelleştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Konuşmasında, ilçe merkezi ve dış mahallelerde yürütülen yol ve kilitli parke çalışmaları hakkında da bilgi veren Özaltun, mahalle muhtarlarının talep ettiği yerlerde bu çalışmaların belli bir plan ve program dahilinde yapılarak yerleşim merkezlerine bu hizmetlerin taşınacağını aktardı.

“Zira biz sizden farklı değiliz, biz de aynı sizler gibiyiz, amacımız hedefimiz bir. Hizmet ettiğimiz mahallemizi güzelleştirmek. Biz de Beyşehir’in 67 mahallesine hizmet ediyoruz. Amacımız Beyşehir’in 67 mahallesinde ayırt etmeksizin güzelleştirmek olacak" diyen Başkan Özaltun, muhtarlardan mahalleleri için istedikleri hizmetleri de belediyeye yazılı olarak ulaştırmalarını istedi.