Bir Buket Meyve’nin kurucususu, başarılı girişimci Tülay Tanrıverdi, öğretmenler gününü kutlayan bir mesaj yayınladı. Bugünlere gelmesinde emeği geçen öğretmenlerine teşekkür eden Tanrıverdi, Bir Buket Meyve’nin de öğretmenler günü için çeşitli çalışmalar ve kampanyalar yürüttüğünü belirtti.

Türkiye’de gelişen e-ticaret sektörüne başarılı bir giriş yapan ve arama motorlarında iyi bir ivme yakalayan Bir Buket Meyve, hazırladığı kampanyalar ile de kendinden bahsettirmeye devam ediyor. Özellikle sosyal medyada başarılı bir süreç yöneten Bir Buket Meyve, düzenlediği yarışmalar ile birlikte geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşıyor. E-ticaret pararelinde dikey ürünler satan internet sitelerinin sayısının ilerleyen günlerde artacağını söyleyen Tanrıverdi, kendi sektörleri için de rakiplerinin her geçen gün arttığını ve bu durumun diğer firmaların aksine kendilerini memnun ettiğini söyledi. Meyve sepetleri konusunda “Hediye olarak yeni yeni tanınmaya başlayan meyve sepetleri ile ilgili satış yapan internet sitelerinin sayısının artması ile tanıtım anlamında işimizin kolaylaştığını düşünüyorum.” dedi. Hazırladıkları blog ile sadece satışa dönük değil, meyve sepetleri ile ilgili çeşitli tanıtım ve hazırlama içeriklerine de yer vermeye başladıklarını belirten Tanrıverdi, yeni pazarlama kanalları ile 2015 yılında daha hızlı bir büyüme beklediklerini belirtti.

Meyve sepeti, çikolata sepeti ürünleri çerçevesinde çeşitli kampanyalar yürüten firma, Ramazan ayında iftarda bir araya geldiği Ankaralı Blog Yazarları ile bir etkinlik düzenlemiş ve Ramazan ayında yürütülecek kampanyalarını tanıtmıştı. Her zaman yenilikler çerçevesinde hareket ettiklerini ve müşteri memnuniyetine önem verdiğini söyleyen Bir Buket Meyve’nin kurucusu Tülay Tanrıverdi, ilerleyen zamanlarda özel günler için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Yakın zamanda yılbaşı için bir hazırlık içerisinde olduklarını söyleyen Tanrıverdi, öğretmenler gününün kendisi için çok özel bir gün olduğunu belirterek sözlerini tamamladı.