YOZGAT (AA) - Sokağa çıkma yasağı ve operasyonların sürdüğü Diyarbakır'ın Sur ilçesinde uzman çavuş olarak görev yapan Gökhan Öztürk, Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Öztürk, Boğazlıyan Belediyesince Diyarbakır'ın Sur ilçesine gönderilen Türk bayraklarının Şehit Yüzbaşı Yiğitcan Çiğa'nın odası ile camiler ve çeşitli yerlere asıldığını söyledi.

Belediye Başkanı Hamdi Erdal ise Diyarbakır'dan ziyarete gelen askerle bir süre sohbet ederek, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin her bölgesinde ve Diyarbakır'da kahramanca görev yapan bütün güvenlik güçleriyle gurur duyduklarını belirterek, "Terör örgütleri şunu iyi bilmelidirler ki, Türkiye bir bütündür. Hiç bir kimse ülkemizi bölemez. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlettir. Doğu ve Güneydoğu'da Türkiyemizin her bölgesinde kahramanca ülkemizi savunan, canını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum."

Erdal, "Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlere ne kadar şükretsek azdır. Sur'dan bize selam getirdin. Bizden de Sur'a selam götür" dedi.