Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Türk Standartları Enstitüsü ‘Kalite Günleri’ ve ‘Kalite Zirvesi’ etkinliği gerçekleştirecek.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Altıparmak hizmet binasında düzenlenen toplantıda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile birlikte birçok ortak projeye imza attıklarını ifade etti. TSE ile BTSO Akademi Projesi kapsamında yeni bir eğitim programı düzenleyeceklerini belirten Burkay, “Kalite Günleri 12-16 Ocak ile 19-22 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Stres ve zaman yönetimi ile liderliğe kadar 64 lokasyonda 70’ten fazla eğitim programı, şirketlerimizde ve kurumlarımızda değişim ve dönüşüm sürecini tetikleyecek. Eğitim programlarıyla birlikte ayrıca 16 ve 23 Ocak tarihlerinde de iki Kalite Zirvesi gerçekleştirilecek” dedi.

“BURSA’YA KATMA DEĞER SAĞLAYACAK”

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, dünyada kalite standardını uygulayan ilk şehrin Bursa olduğuna işaret ederek, “Her zaman söylediğimiz gibi kurallara uyan değil, kuralları belirleyen bir ülke olmalıyız. Bu eğitimler de hem kentimize hem de ülkemize katma değer sağlayacak. Bu kapsamda TSE’ye de kente katmış olduğu değer için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“SANAYİCİMİZE KATKI SAĞLAMAYI AMAÇLIYORUZ”

TSE Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman ise ‘Kalite Günleri’ ve ‘Kalite Zirvesi’ ile 2 bin 500 kişiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Karaman, “Bir yerde ya da bölgede kalite olmazsa güven, mutluluk ve huzur olmaz. Bu eğitim programı ve zirveyle sanayicilerimize katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Desteklerinden ötürü BTSO’ya ve değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.