Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Bursa Dostu’ diye hitap ettiği Varna Milletvekili Ercan Sabahattin’e Bursaspor rozeti taktı.

Bulgaristan’da yapılan seçimlerde sağladığı başarıyla parlamentoya girmeye hak kazanan Varna Milletvekili Ercan Sabahattin, Bursa’nın desteğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Merinos Parkı Gönül Dostları Sofrası’nda gerçekleştirilen görüşmede, Bulgaristanlı iş adamları da Varna Milletvekili Ercan Sabahattin’e eşlik etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bulgaristan seçimlerinde önemli bir başarı elde eden Varna Milletvekili Ercan Sabahattin’i çalışmalarından dolayı tebrik etti. Sabahattin’e ‘Bursa Dostu’ diye hitap eden Başkan Altepe, “Bulgaristan Parlamentosu’nda artık Bursa Dostu Milletvekili Ercan Sabahattin var. Hak ve Özgürlükler Hareketi, Bulgaristan’daki seçimlerde güzel bir sonuç aldı. Bulgaristan’da uzun yıllar sonra ilk kez bir Türk milletvekili Varna ilinden parlamentoya girdi. Bu durum Türkiye ve Bulgaristan’ın dostluğunun gelişmesi açısından çok önemli” diye konuştu.

Başkan Altepe, HÖH’ün güzel adımlar atacağına inandığını ifade ederek, “Bizler de elimizden gelen desteği göstermeye devam edeceğiz. Bulgaristan ile Türkiye arasında her alanda ilişkilerin geliştirilmesi, kültürel paylaşımın artması noktasında katkılarımıza devam edeceğiz” dedi.

Başkan Altepe, Bursaspor’un Bulgaristan’da da desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Artık Bulgaristan’ın Türkiye’deki takımı Bursaspor olsun” diyerek Sabahattin’e Bursaspor rozeti taktı ve forma hediye etti.

Varna Milletvekili Ercan Sabahattin de kendisini her zaman destekleyen Bursa’ya bu kez teşekkür için geldiğini belirterek, Türkiye ile Bulgaristan arasındaki dostluğun ve diyaloğunun artmasını istediğini söyledi.