Bursa’nın İnegöl ilçesinde çocukları camiye alıştırmak maksadıyla çeşitli faaliyetler yapan Halitpaşa Camii’nin imamı Mustafa Caba, düzenlediği yarışmada derece alan öğrencilere bisikletlerini teslim etti.

Yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencilerin sayılarını artırmak için geçen ramazan ayında çocukları hediye yağmuruna tutan Halitpaşa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği, yine çocukları camiye gitmeleri konusunda teşvik için bir yarışma düzenledi.

İmam Mustafa Caba öncülüğünde düzenlenen yarışmada, son iki ayda en çok vakit namazına ve Kur’an-ı Kerim dersine katılan ve duaları ezberleyen öğrencilere kura ile bisiklet hediye edildi. 10 öğrenciye bisikletleri verildi.

İmam hatip Mustafa Caba,“Ramazan ayında düzenlediğimiz yarışmada devamsızlık yapmayan yaz Kur’an kursu öğrencilerimize çeşitli hediyeler vermiştik. Yine farklı bir projeyi hayata geçirdik. 2 ayda camimizde vakit namazlarını eda eden, Kur’an derslerine katılan ve sure ile duaları en iyi şekilde ezberleyen öğrencilere de sürprizlerimiz oldu. Şimdi de 10 öğrencimize kura ile bisiklet hediye ediyoruz” dedi.