Yeni yılın gelmesiyle yurt dışında tatil planları yapanlar cep telefonlarını hırsızlığa karşı koruma altına alabiliyor. Cepkask yurt dışında da geçerli olan cep telefonu hizmet paketiyle kullanıcıları olası mağduriyetlerden koruyor.

Yılbaşı tatilini yurt dışında geçirmek isteyen kullanıcılar, yeni cep telefonlarını, ekask.com.tr’den uygun fiyatla alacakları hizmet paketiyle güvence altına alabiliyor.

Türkiye’de ilk kez; cep telefonlarına kırılma, çarpma, düşme, hırsızlık, kapkaç, voltaj gibi kullanıcı hatalarına karşı güvence sunan Cepkask firması, yılbaşında yurt dışına gidecek tatilcilere de cep telefonu hizmet paketi veriyor. Yeni yılın gelmesiyle tatil planları yapan cep telefonu kullanıcıları yurt dışında da hırsızlıklara karşı korunabilecek. Türkiye’de olduğu gibi yurt dışında da güvende hissetmenizi sağlayacak olan Cepkask Cep Telefonu Hizmet Paketi’ne online olarak başvuru yapılabiliyor.

Cep telefonu kullanıcılarına hem yurt içinde hem de yurt dışında kafalarını rahat ettirecek bir hizmet sunmak istediklerini belirten Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, “Cepkask Cep Telefonu Hizmet Paketi yurt dışına çıkan kullanıcılarımız için de geçerli. Tatilini yurt dışında geçirmek isteyenlerin içleri rahat tatillerini yapmalarını istiyoruz. Kullanıcıları, tatil yaparken hırsızlık, kapkaç gibi mağduriyetlerden korumak adına Cep Telefonu Hizmet Paketi vermenin gerekli olduğunu düşünüyoruz” dedi. Online başvuru işleminde kolayca güvence hizmet paketi alabileceklerini söyleyen Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, şunları söyledi: “Yıllık 100 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcıların özenerek aldıkları telefonlarını yıllık Ege Sigorta A.Ş işbirliği ile hizmet veren Cepkask Hizmet Paketiyle koruyabilirler. Kullanıcıları bu tür mağduriyetlerden korumak için 10 yıldır bu hizmeti veriyoruz.”

Yılbaşı tatilini yurt dışında geçirmek isteyen kullanıcılar, yeni cep telefonlarını www.ekask.com.tr’den ve herhangi bir bayiden uygun fiyatlarla koruma altına alabileceğini söyleyen Gülgeç, “Dünyanın neresinde olursanız olun Cepkask Cep Telefonu Hizmet Paketi olası kazalara ve hırsızlık vakalarına karşı yanınızda. Kullanıcıların güvenliği bizim de içimizin rahat olmasını sağlıyor” şeklinde konuştu.