“Çocuk Felci İçin Yürüyoruz” farkındalık projesi kapsamında Gaziantep’ten yola çıkarak Ankara’ya gelen 11 bisikletçi Anıtkabir’i ziyaret etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü işbirliğiyle çocuk felcine dikkat çekmek amacıyla etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlik sonunda 11 bisikletçi, Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü ve Ankara İncek Rotary Kulübü üyeleri Anıtkabir’i ziyaret etti. Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen kulüp üyeleri adına Anıtkabir Özel Defteri’ne şunlar yazıldı:

“Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, genç ve senin izinde ilkelerini ve inkılaplarını aklından çıkarmayan Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü ve Ankara İncek Rotary Kulübü üyeleriyiz. Projelerimiz sadece topluma faydalı olmak için hizmet etmek amacı ile değil, aynı zamanda bize emanet ettiğin Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak ve savunmak için olacaktır. Damarlarımızda bu asil kan aktığı müddetçe senin izinde hayatımıza ve faaliyetlerimize devam edeceğimizden hiç kuşkun olmasın. Bize bıraktığın mirası geleceğe taşıyacağız. Söz veriyoruz.”