ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Çubuk Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ile Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çubuk Temsilciliği tarafından desteklenen satranç turnuvasına 6-70 yaş grubundan 370 kişi katıldı.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde 2 gün süren turnuvada, 6 yaş ve altı kızlarda Ayşegül Büşra Kayakıran, erkeklerde Mehmet Melih Çırak, 7 yaş kızlarda Yağmur Karaibrahimoğlu, erkeklerde Eren Güzel, 8 yaş kızlarda Bahar Demir, erkeklerde Umut Yalanız, 9 yaş kızlarda Tuana Atılmış, erkeklerde Ömer Toker, 10 yaş kızlarda Ayça Kurnaz, erkeklerde Emirhan Altunbaş, 11 yaş kızlarda Zeynep Karahan, erkeklerde Taha Umut Uslu, 12 yaş kızlarda Ceren Aktaş, erkeklerde Birol Kadir Özkan, 13 yaş kızlarda Şeymagül Ay, erkeklerde Ömer Faruk Ünal, 14 yaş erkeklerde Ahmet Berk Tokgöz, 15 yaş erkeklerde Koray Kuvvet, 16 yaş erkeklerde Abdullah Fatih Haliloğlu ve 18 yaş üstünde İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan birinci oldu.

Turnuvada dereceye girenlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan ve TSF Çubuk Temsilcisi Veysel Kılınçarslan tarafından kupa ve madalya verildi.

Kılınçarslan, turnuvaya öğrenciler kadar velilerinde ilgi gösterdiğini ve bu ilgiden kendilerinin de son derece memnun olduklarını kaydetti.

Aslan da turnuvanın yapılması konusunda destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çubuk Belediyesine teşekkür etti.