ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda, ilçedeki "yılın girişimci kadınları" ödüllendirildi.

Çubuk Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde "Yılın Girişimci Kadınları Ödül Töreni" düzenlendi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, törende yaptığı konuşmada, kadınların hayatın her anında var olduğunu söyledi.

Bu yılki etkinlikte ilçedeki girişimci kadınları ödüllendirmek istediklerini dile getiren Acehan, "İnşallah bu girişimci kadınlarımız örnek olur ve girişimci kadın sayımız her geçen gün artar" dedi.

Törende daha sonra ilçe genelinde yapılan araştırma sonucunda "yılın girişimci kadınları" olarak belirlenen Hatice Erkan, Rukiye Demirci, Aşkın Kavasoğlu, Leyla Arslan, Neriman Cici, Songül Konkan, Selma Acemi, Ayşe Dermirci, Çiğdem Türkoğlu, Yasemin Bilgen ve Sibel Bahadır'a ödülleri verild

Törene, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Durmuş Kıran, İlçe Müftüsü Bilal Kara, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdür Yardımcısı Samiye Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Metin ve Hasan Hüseyin Karakuş da katıldı.