SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde bir vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini göstermek için, traktör çapasıyla tarlasına "Erdoğan" yazdı.

İlçeye bağlı Esenyaka köyünde yaşayan Ramazan Çalışkan (52) isimli çiftçi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye olan sevgisini görünür kılmak için köy yakınından geçen ve D-100 karayoluna yaklaşık bir kilometre uzaklıktaki nadasa bıraktığı tarlasına traktör çapasıyla "AK Parti" ve "Erdoğan" yazdı.

Tarladaki yazı yoldan geçen vatandaşların da dikkatini çekiyor.

Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini ve bu nedenle her yıl nadasa bıraktığı tarlaların hepsine aynı yazıyı yazdığını belirterek, "Bendeki Erdoğan sevgisi yıllardır var. Halen bu sevgi devam ediyor. Tarlaya yazdığım bu yazıyı her yıl yeniliyorum. Traktör çapasıyla sürerek o yazıyı yazıyorum" dedi.

- "Oğluna da Tayyip Erdoğan ismini vermiş"

2000 yılında doğan oğluna da Tayyip Erdoğan ismini verdiğini dile getiren Çalışkan, "Bende öyle bir sevgi var ki oğluma babamın ismini değil, Cumhurbaşkanımızın ismini verdim. Çocuk doğduktan sonra nüfus müdürlüğüne gidip Recep Tayyip Erdoğan ismini yazdıracağımı söyledim. Fakat İsim çok uzun diye yazmadılar. Ben de Tayyip Erdoğan ismini yazdırdım. Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğim için onu görmek istiyorum. Yanına gitmek istiyorum" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ismini taşıdığından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Tayyip Erdoğan Çalışkan (16) ise "Babam ve bizler Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyoruz" ifadesini kullandı.