ANKARA (AA) - Deniz Feneri Derneği tarafından hazırlanan "Minik Kalplerin Mutluluğu İçin El Ele" projesi kapsamında yetim çocuklar için oyun parkuru kuruldu, çocuklara hediyeler verildi.

Deniz Feneri Derneği Gönüllü İletişim Sorumlusu Perihan Nur Pazarcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamında derneklerinin Orta Anadolu Lojistik Merkezi'nde düzenlenen programına, bağışçıların ve dernek üyelerinin destek verdiğini söyledi.

Amaçlarının, yetimlere bayram hediyeleri vererek onları mutlu etmek olduğunu vurgulayan Pazarcı, "Ayrıca bayramlık elbiselerin dışında onları eğlendirerek, bayramdan önce bayram yaşatmak. Dışarıda bir oyun parkuru kurdurduk. Palyaçolar, pamuk şekeri, patlamış mısır ve çocukların yüzlerinin boyanması için boyalar getirdik. Maksadımız çocukların burada bir günü dolu dolu geçirmeleri ve zengin fakir ayrımı yapmadan aynı parkurda oynamalarını sağlamak" ifadesini kullandı.

Programa yaklaşık 75 çocuğun katıldığını belirten Pazarcı, "Ankara'da hediye verdiğimiz bin çocuğumuz var. Bu çocuklarımızın tamamına harçlık ve bayramlık elbise veriyoruz ama hepsini burada ağırlayamadığımız için bir kısmı geldi" dedi.

Pazarcı, programın devamının yarın Çorum'da gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.