Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği Yalın konseri, Karaman’da yaşanan talihsiz olaydan dolayı iptal edildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Yalın konseri iptal edildi. Karaman’ın Ermenek ilçesi Cenne mevkisinde bir kömür ocağında meydana gelen kaza tüm yurtta üzüntüyle karşılanırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı akşamı düzenleyeceği Yalın konserinin iptal edildiğini duyurdu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Delikliçınar meydanında akşam saat 20.30’da düzenlenecek Cumhuriyet Konserinin iptal edildiğini açıklayarak, olaydan dolayı duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. Buruk bir bayram yaşandığını ifade eden Başkan Zolan, "Dualarımız yer altında mahsur kalan işçi kardeşlerimizle. AFAD ve diğer tüm ekiplerimiz canla başla işçilerimizden umutlu bir haber almak için çalışıyor. Umarım beklenen sevinçli haberi hep birlikte alırız" dedi.

Yaşanan bu elim olaydan dolayı herkese sabır dileyen Zolan, şöyle konuştu:

"İşçilerimizin bir an önce kurtarılmaları için dua ediyoruz. Bu talihsiz kaza karşısında Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşecek her türlü görevi yerine getirmeye hazırız."