SİVAS (AA) - Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu tarafından Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu'nda uygulama konulan "Dürüstlük Dolabı" projesi nedeniyle takdir belgesiyle ödüllendirilen idareciler için belge takdim töreni düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen törene, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu Müdürü Ramazan Baker ve şube müdürleri katıldı.

Takdir belgesinin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Altınsoy, "Takdir belgesi bizleri sevindirdi. Gönderilen bu takdir belgesini sizlerin huzurunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan ve Okul Müdürü Ramazan Baker'e takdim ediyorum. Bu güzel çalışmalarından dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Aslan da kendilerini bu ödüle layık gören herkese teşekkür etti.

Okulda güzel ve örnek bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Baker ise "Etik bilincinin gelişmesi ve etik bilincinin yerleşmesi için yaptığımız katkıdan dolayı ödüllendirildik. Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kuruluna teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Altınsoy, Aslan ve Baker'e belgelerini verdi.