ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valiliği Engelliler Koordinasyon Merkezi kursiyerleri, özel günler için sipariş aldıkları 250 buket, tek gül ve saksı çiçeklerini sahiplerine ulaştırdı.

Merkez Müdürü Sibel Önal, yaptığı açıklamada, kurumun engellilerin adeta ikinci yuvası haline geldiğini belirterek, engellilerin toplumsal hayatın içinde yer almalarını sağlayacak projeler üretmeye çalıştıklarını kaydetti.

Bu bağlamda engellilerin ürettikleri eserleri 8 Mart'ta "Kadınlar Engel Tanımıyor" isimli sergiyle izlenime sunduklarını anlatan Önal, "Kurumlarla yaptığımız görüşmeler sonrasında çiçek siparişleri almaya başladık. Bizim yanımızda olan bizi destekleyen tüm kurumlara teşekkür ediyorum. 3 gün gibi kısa sürede toplam 250 buket, tek gül ve saksı çiçeklerini sahiplerine ulaştırdık. Bu durum engellilere şans ve imkan verildiği taktirde pek çok şeyi başarabileceklerinin göstergesi" dedi.

Yeni siparişler için çalışmalara devam ettiklerini vurgulayan Önal, desteklerini esirgemeyen Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ile eşi Pervin Tuna'ya teşekkür etti.