KAYSERİ (AA) - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ligde hafta sonu seyircileri önünde Gaziantepspor ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Hacı Boydak Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Özdilek, geçen hafta 2-1 kaybettikleri Trabzonspor maçında oyuncularının çok istekli bir oyun sergilediklerini ancak galip gelemediklerini belirtti.

Takımda iyi yönde bir gelişme olduğu vurgulayan Özdilek, Afrika Uluslar Kupası'ndan dolayı takımda eksiklerin olduğu ancak Gaziantepspor maçından galibiyetle ayrılacaklarını söyledi.

Özdilek, iki haftadır deplasmanda oynadıklarına dikkati çekerek, "İki hafta aradan sonra evimizde seyircimiz önünde oynamak bizi heyecanlandırıyor. Buradaki tüm müsabakalarda favori tek takım, Kayseri Erciyesspor'dur. Sahamızda seyircimiz önünde hangi takımla oynarsak oynayalım favori biziz. Bunu altını çizerek ifade etmek istiyorum. Puan cetvelinde bizden üst sıradaki takımla oynayacağımızın farkındayız. 7 puanlık bir fark var. Bu maçı kazanıp en azından puan barajını daraltmak istiyoruz" diye konuştu. 

Ligde kalan 16 haftanın birbirinden zor geçeceğini belirten Özdilek, şunları kaydetti:

"Ligde ilk altıdakilerin dışındaki takımların ciddi sıkıntısı var. Biz burada kendimize nerede yer bulabiliriz bunun çalışması içerisindeyiz. Başlangıcımız iyi, devamını ve sonuçlandırma aşamasında da bu ciddiyetimizi sürdüreceğiz. Kazanma odaklı olacağız ve kazanacağız. Bütün planlarımız, bütün çalışmalarımız bu yönde olacak. Rakibin içerisinde bulunduğu durum, konum, bizi çok ilgilendirmiyor. Biz sahamızda seyircimiz önünde ne yapabileceğiz, kazanma adına sahanın içerisinde ne kadar olabileceğiz, bunun için çalışıyoruz."

Özdilek, galibiyet için en önemli etkenlerden birinin taraftar desteği olacağını söyledi.

 

- Altyapıdaki 6 oyuncu hakkındaki iddialar

Teknik direktör Özdilek, Erciyesspor altyapısındaki 6 oyuncu hakkındaki iddialara ilişkin, "Kulübümüz bu konuyla ilgili açıklama yaptı. Sporun olduğu bir yerde bu söylemlerin dile getirilmesini doğru bulmuyorum. Bize bu çocukların sağlıklı davranışlar içerisinde olmadıkları yönünde raporlar geldi. Raporlar, hocalarımızın ve yönetimimizin değerlendirmesi sonucunda oyuncularla ilişiğimizi kestik" diye konuştu.