Ordu Fatsalılar Derneği’nin 10’uncu yılı özel geceyle kutlandı. Geceye katılan eski İçişleri Başkanı İdris Naim Şahin, derneğe yardım için açık artırımla satışa sunulan kol düğmesine 10 bin lira ödeyerek destek verdi.

Ordu Fatsalılar Derneği’nin 10’uncu yılı Balmumcu Dedaman Otel’de düzenlenen özel geceyle kutlandı. Geceye eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve oğlu Emir Sarıgül, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, MHP Eski Genel Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu, oyuncu Lenent İnanır ile çok sayıda davetli katıldı. Başkan Hazinedar’ın eşi Özlem Hazinedar da Ordu Fatsalılar Derneği’nin Başkanı olarak konuklarını kapıda karşılayıp fotoğraf çektirip, sohbet etti.

10 BİN LİRAYA KOL DÜĞMESİ

Daha sonra Sarıgül ve Hazinedar ile aynı masada bir araya gelen İdris Naim Şahin, derneğe katkı sağlamak için açık artırımla satışa sunulan kol düğmesini almak istedi. Sunucunun Naim Şahin’den kol düğmesi için 5 bin lira istemesi üzerine Şahin, iki elini de kaldırarak kol düğmesi için 10 bin lira vereceğini işaret etti. 10 bin liraya düğmeleri alan Şahin, masasına getirilen düğmeleri gömleğinin koluna taktı.

“Derneğe katkı olarak 10 bin lira verdik” diyen Şahin, “Bu işin sembolik yanı. Sadece derneğe ve derneğin eğitim faaliyetlerine katkı olarak bunu vesile gördük” dedi. İdris Naim Şahin, dernek yönetmenin zor iş olduğunu ancak paylaşılınca kolay bir işe dönüştüğünü söyledi.

“AMACIMIZ FATSALI GENÇLER İÇİN İSTANBUL’DA YURT YAPTIRMAK”

Daha sonra kameraların karşısına eşi Murat Hazinedar’la birlikte geçen dernek başkanı Özlem Hazinedar, 2011 yılında yaptığımız en son geceden sonra ilk defa böyle bir etkinlikte hemşerilerimizle ilk buluşmamız. Mutluyuz, gururluyuz, çok güzel bir katılım var” dedi.

“Biz hemşerilerimize hep en iyisini vermeyi hedefledik” diyen Özlem Hazinedar, İstanbul’da barınma sorunlarının çok önemli olduğunu bu yüzden de gecenin en anlamlı hedefinin de biri olan Fatsalı gençler için yurt yaptırmak istediklerini söyledi. Hazinedar, katılımcıların bu amaca hizmet ettiklerini dile getirdi.

BAŞKAN HAZİNEDAR, EŞİNİ TEBRİK ETTİ

Kendisinin de çok eski dernek başkanı olduğunu söyleyen Murat Hazinedar, “Eşim de 2 dönemdir başarıyla İstanbul’daki Orduluların varlığını güçlendirmek hem de hemşerilerimizin örfünü geleneklerini buradaki varlığını daha anlamlı hale getirmek için çok güzel işler yapıyor. Kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yemeğin ardından Sanatçı Volkan Konak’ta sahneye çıkarak unutulmaz şarkılarını seslendirdi.