KONYA (AA) - Eski hakem Deniz Çoban, Galatasaray-Trabzonspor maçını yöneten ve kamuoyu tarafından çok konuşulan Deniz Ateş Bitnel ile ilgili, "Müsabakadaki hatasının en büyük nedeni daha kariyerinde Galatasaray maçı yönetmemiş ve hayatında o stada bir defa çıkmamış olması" dedi.

Çoban, Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat İşletme Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen söyleşide, geçen günlerde kamuoyunda uzun süre tartışılan Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'i değerlendirdi.

Bitnel'in müsabakada yaptığı ilk hatadan sonrasını idare edemediğini belirten Çoban, "Bu da tecrübeyle olacak bir şeydir. Müsabakadaki hatasının en büyük nedeni daha kariyerinde Galatasaray maçı yönetmemiş ve hayatında o stada bir defa çıkmamış olması. Başka hiçbir izahı yok" diye konuştu

Maçın ardından iddia edilen şike ve bahis ihtimaline imkan vermediğini belirten Çoban, "Bu organizasyon içine bir hakemin girmesinin duyulmama ihtimali yoktur. Bunu bir kere sadece reyting yapmak için ortaya atılan bir söylem olarak görüyorum" ifadelerini kullandı.