ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği, İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 6 araç hibe etti.

Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, araç filolarını yenilediklerini, 3 yıl içerisinde eskiyen, ekonomik ömürlerini tamamlamış 135 aracı ellerinden çıkardıklarını bildirdi.

Kaliteli hizmetin, iyi eğitilmiş ve donanımlı personelle yapılacağını ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

"Personelimizin eğitiminin yanı sıra kaliteli araçlarla da kentin huzuruna katkıda bulunuyoruz. Elimizden çıkardığımız araçların yerine 178 sıfır kilometre araç aldık. Eskişehir'in hayırsever insanları, iş adamlarımız ve derneğimizin katkıları oldu. Teşekkür ediyoruz. Artık bahanemiz kalmadı daha iyi çalışacağız. Hırsızlar, rahat hırsızlık yapamayacaklar, yapsalar da yanlarına kar kalmayacak."  

Törene, Şahin'in yanı sıra, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği Başkanı Necip Fazıl Şahin ile dernek yönetim kurulu üyeleri Firuz Karık, Süleyman Ender Banaz, Seyfullah Töre, Hasan Erdem, Alparslan Elmas ve polis memurları katıldı.

Konuşmaların ardından araçlar hizmete sunuldu.