ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, eşini öldürüp kayınvalidesi ile kayınbiraderini yaraladıktan sonra kaçtığı iddia edilen şüphelinin yakalanması için polis ekiplerince çok sayıda evde arama yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, 20 Ocak gecesi Yenikent Mahallesi Öztem Sokağı'nda bir evde 30 yaşındaki Çiğdem Ç'nin silahla öldürülmesi, Aynur Çelik (50) ile Muhammet Murat Çelik'in (20) ise ağır yaralanması olayının zanlısı Soytürk Ç'nin yakalanması için geniş çaplı arama çalışmalarını sürdürüyor.

Kent girişlerinde güvenlik önlemlerini artıran ekipler, Soytürk Ç'nin evinin bulunduğu Çamlıca Mahallesi ile bazı ilçelerde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Bu çalışmalarda şüphelinin izine rastlanamadı.

Zanlının, Ömerağa Mahallesi'nde kurulan semt pazarında görüldüğü ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Pazarın bulunduğu alan ve çevresinde arama yapan ekipler, şüpheliyi bulamadı.

Güvenlik güçleri, kahvehane işletmeciliği, galericilik gibi birçok iş yaptığı belirlenen 4 çocuk babası Soytürk Ç'nin, eşinin ölümü, kayınvalidesi ve kayınbiraderinin yaralanması olayının ardından aynı gün Turgutlar Mahallesi'ndeki mezarlığın yakınında teyzesinin oğlu 24 yaşındaki Birol İ'yi de öldürmüş olabileceği ihtimalini değerlendiriyor.