ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirsporlu futbolcu Kaan Kanak,  Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynayacakları Galatasaray maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kaan Kanak, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın haftalardır istediği sonuçları alamadığını, sahaya da istenilen oyunu yansıtamadıklarını belirtti. 

Galatasaray maçıyla ilgili bir soruya Kaan, "Bizim için rakibin önemi yok. Her karşılaşmayı son maçımız gibi oynayacağız. Galatasaray maçını kazanmak için savaşacağız" diye yanıt verdi.

Geçen hafta sonu yaptıkları Kayserispor maçında şanssız olduklarını anlatan Kaan, şunları kaydetti:

"Bu sezon başından beri girmediğimiz kadar çok gol pozisyonu yakaladık ancak değerlendiremedik. Kazanmayı çok istiyorduk. Şu anda kaybettiğimiz bir şey yok. Kötü gidişatı düzeltmek birlikte yapacağımız bir iş. Suçlu aramak yerine birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bu takım ligde bulunduğu konumu hak etmiyor. Biz, herkesten daha çok üzülüyoruz. Maçın ardından uyuyamıyoruz. Transfer sezonu bitti, yapılacak bir şey yok. İlk yarının sonuna kadar bu takım mücadele edecek. Daha fazla destek, daha fazla birlik ve beraberlik gerekiyor."