Gaziantep’in İslahiye ilçesinde evleri yanan ve cumhurbaşkanından yardım isteyen 12 yaşındaki Berivan’ın ailesine Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yardım elini uzattı.

Boğaziçi Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangın sonucu evleri kullanılamaz hale gelen Abdullah Zeynep çiftine Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yardım eli uzatıldı. Büyükşehir Belediyesi Yardım Gönüler Vakfı yetkilisi Serpil Aslantaş, evde hasar tespit çalışması yaptı. Aslantaş, "Elimizden geleni yapacağız. Belediye Başkanımız bizi buraya özellikle gönderdi. Durumu yerinde incelemek adına ve olayı haberlerde duyar duymaz buraya geldik. Yardım gönülleri olacak da elimizden geleni yapacağız. Büyükşehir Belediyesi de bize destek olacaktır. Pazartesi günü de kıyafet ve okul ihtiyaçlarını karşılayacağız. Şuanda gıda ve acil kıyafet getirdik" dedi.

Zeynep Geliyor ise, "Sevindim çocuklarımla dışarıda kalmadık. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin hanımefendiye çok teşekkür ederim, sağ olsunlar" diye konuştu.

Yardım Gönülleri Vakfı yetkileri, yaptıkları incelemenin ardından mahalleden ayrıldılar.