Bağcılar’da düzenlenen ’Adanmış Ömürler’ programında konuşan gazeteci yazar Ahmet Taşgetiren, “28 Şubat, İslamı azaltma operasyonudur ve Türkiye’nin dışından yapılan bir operasyondur” dedi.

Gazeteci yazar Ahmet Taşgetiren, Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda vatandaşlarla buluştu. Bağcılar Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Şirin ile Kenan Gültürk, İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula ve çok sayıda dinleyicinin katıldığı programda Taşgetiren, yıllar önce yazdığı ’Bu ne biçim uygarlık’ adlı şiirini okudu.

Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi mezunu olan Taşgetiren, “Tek partili dönemlerin yaşandığı o zamanlarda çok sıkıntılar oldu. Babam o yıllarda beni imam hatip lisesine kayıt ettirdi. Bu aslında babamın tercihi idi. Ben babamın gelecek projesiydim. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Başbakan Davutoğlu da, önceki dönem Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de aynı şekilde. Bizler babalarımızın gelecek projeleriydik. Babalarımız bizi bu ülkenin geleceğinde sorumluluk almamız ve taşın altına elimizi koymamız için imam hatip liselerine yazdırdı. Bize düşen, yüklenen görevleri ileriye taşımaktır” dedi.

28 Şubat dönemine de değinen Taşgetiren, “28 Şubat İslamı azaltma operasyonudur ve Türkiye’nin dışından yapılan bir operasyondur” dedi.