SİVAS (AA) - CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Gemerek ilçesinde kapatılacağı iddia edilen bir bankanın şubesini ziyaret etti.

Banka yetkilileriyle görüşen Akyıldız, daha sonra Gemerek Kaymakamlığı önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sivas'ın her türlü sorunuyla ilgilenmeye gayret gösterdiklerini söyledi.

Gemerek'teki banka şubesinin tadilat yapılacağı gerekçesiyle Yeniçubuk Mahallesi'ne taşınmasının gündeme geldiğini belirten Akyıldız, "Gemerekli hemşehrilerimizin o haklı tepkilerine destek vermek amacıyla bugün buradayız. Gemerek halkı ile dayanışma içerisinde olduğumuzu belirtmek için buradayız" dedi.

Sivas ve ilçelerindeki devlet yatırımlarının kapatılmasına veya başka yerlere taşınmasına karşı olduklarını vurgulayan Akyıldız, "Banka şubesi tadilattan sonra buraya gelecek deniliyor, umuyorum gelir" ifadelerini kullandı.

Gemerek Kaymakamı Cuma Kılınç ve Belediye Başkanı Mustafa Demir'i de makamlarında ziyaret eden Akyıldız'a, CHP İl Başkanı Ulaş Karasu ile bazı partililer eşlik etti.