Global Online Oyun Yayıncı Kuruluşu NTT Game, Knight Online’dan sonra merak ve heyecanla beklenen yeni oyunu Kingdom Online’ı tam sürümünden önce son kez GameX Fuarı’nda oyunseverlerin karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

NTT Game, GameX oyun fuarında 500 m2’nin üzerinde bir alanda oyunseverlerle buluşacak. Kingdom Online’ın konseptine uygun tasarlanan kale dekoru, turnuva sahnesi, oyun keyfini zirvede yaşamak için 40 oyuncu bilgisayarı, cosplay’ler, onlarca etkinlik ve sürpriz ile NTT Game, GameX ziyaretçilerine ayrıcalıklı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

4 - 7 Aralık 2014 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Rumeli Fuar ve Sergi Salonunda gerçekleştirilecek Gamex fuarında, NTTGame‘in üzerinde uzun zamandır çalıştığı ve birçok testlerden başarıyla geçen yeni oyunu Kingdom Online oyun severlerin beğenisine sunulacak. Firma Kingdom Online’ı denemeleri ve kendilerini bekleyen büyük sürprizler için oyun severleri GameX Fuarı’na davet ediyor.

Knight Online’ın Türkiye’deki 10 yılına özel gerçekleştirilen ve oyun severleri sanal dünyadaki dostluklarının gerçek hayata taşımasını sağlayan Klan Turnuvalarının finali olacak 4. Klan Turnuvası da fuar alanında yarışma ve sürprizlerle kutlanacak.

Kingdom Online beta süreci boyunca ilk aşaması, finalleri de GameX’de düzenlenecek olan Beta turnuvasında 1. olan takım 4.000TL kazanacak. Birbirinden heyecanlı müsabakalara sahne olacak bu Beta turnuvasını kaçırmamanızı öneriyoruz. Fuar da NTTGame standına gelen ve Kingdom Online’ı test eden ziyaretçilere özel hediyelerle dolu bir çanta dağıtılacağını belirten NTTGame Global Online Oyun Yayıncısı Türkiye ve Avrupa Operasyon Müdürü Serhan Kazar, “Belirtmek isteriz ki Kingdom Online’ın beta gösterimi için çok özen gösterdik. Oyun severlerin sanal dünyada verdikleri mücadeleden aldıkları keyfi artırmak için, mekân kurgusundan monitörlere, koltuklardan ekipmanlara kadar her şeyi titizlikle seçtik. Sanal dünyadaki oyuncularımızı da bir araya getirmek her seferinde bizi ayrı heyecanlandırıyor. Bu heyecanımızı GameX’e gelemeyen oyuncularımız da yaşasınlar diye fuar boyunca www.twitch.tv/nttgame kanalımızdan da yayınlıyor olacağız” dedi.