İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm ilçelerde düzenlenen “Enerji Verimliliği” konulu resim ve öykü yarışmasında İhlas Koleji öğrencileri ödülleri topladılar.

Yapılan yarışmada öykü kategorisinde Özel Bahçelievler İhlas Ortaokulu ilk iki dereceyi kazanmayı başardı. Yarışmada Yaren Köklü ilçe birincisi olurken, Elif Serra Çevik de ikinci olmayı başardı.

Resim kategorisinde ise Özel Bahçelievler İhlas İlkokulu öğrencilerinden Zeynep Hanzade Işık ikinci oldu. Yine aynı okuldan Zeynep Şevval Sarı da yarışmada üçüncü oldu.

Sonuçların açıklanmasının ardından okulda ödül töreni yapıldı. Okul müdürü Server Gürsoy başarılı öğrencilerine madalyalarını takarken onlara hediyeler de verdi.

Öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Gürsoy, öğrencileri tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Öğrencilerini bu tip yarışmalar için cesaretlendirdiklerini belirten Gürsoy, ilçe, il ya da ulusal düzeyde düzenlenen yarışmalara olabildiğince çok proje ya da eser göndermeyi hedeflediklerini söyledi.

Öğrencilerin akademik yaşantıları dışında ilgi duydukları alanların da güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Gürsoy, bu tip yarışmalara katılımı da okul olarak desteklediklerini belirtti.