İhlas Vakfı Heyeti Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Görüşmede İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Okyay, Ömer Derin Vakfı Başkanı Hüseyin Şener, İhlas Vakfı Çamlıca Yurt Müdürü Hasan Gümüş ve vakıf yetkilileri hazır bulundu. İhlas Vakfı’nın yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgi veren Vakıf Başkanı Mehmet Okyay, “İhlas Vakfı olarak açmış olduğumuz öğrenci yurtları ile vatanına ve milletine bağlı, milli ve manevi değerlere sahip nesiller yetiştiriyoruz.” dedi.

Türkiye’de ve yurt dışında yaklaşık 3 bin yüksek okul öğrencisinin barınma ihtiyacını karşıladıklarını belirten Okyay “Vatanını milletini seven ahlaklı gençler yetiştirirken onlara çalışacakları iş imkanları da sağlıyoruz. Bu çalışmaları vakfımızın kurucusu merhum Dr. Enver Ören’in istediği çizgide götürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Okyay’ın verdiği bilgileri dikkatle dinleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’de Anadolu’nun dört bir yanından ilçelerine tahsil görmek için gelen bir çok üniversite öğrencisine yardım ettiklerini ve onlara barınmaları için yer tahsis ettiklerini vurguladı.

İhlas Vakfının hizmetlerini yakinen takip ettiklerini de ifade eden başkan Türkmen, “İhlas Vakfı’nın hizmetlerini beğeniyle takip ediyorum. Belediye olarak vatandaşa hizmet etmek için bu makamları işgal ediyoruz. Makamlar geçicidir fakat hizmetler ve yapılan iyilikler bizim peşimizden sonsuza kadar gelir. Üsküdar Belediyesi olarak elimizden ne gelirse yapmaya hazırız’ dedi.