Bursa’da ilik nakli olmayı bekleyen 14 aylık Alper bebek için valiliğin izniyle düzenlenen yardım kampanyasında gereken 75 bin lira toplandı.

Sabah saatlerinde hesapta 20 bin lira olduğunu belirten baba Mustafa Altıncan, yardım kampanyasının medyada duyulmasıyla birlikte 4 saat içerisinde 55 bin lira daha toplanarak gereken paranın tamamlandığını söyledi.

Paranın toplanmasıyla birlikte valilik tarafından oluşturulan hesaptaki para bloke edildi. 75 bin liranın üzerindeki paranın para yatıran vatandaşların hesaplarına geri yollanacağı belirtildi.

Öte yandan baba Mustafa Altıncan, Facebook’ta açtığı "Minik Alper İçin El Ele" sayfasından tüm bağışçılara teşekkür ederek, "Alper Kağan’ımızın tedavisi için toplanması gereken 75 bin lira toplanmıştır. Yardımlarınız için herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah herkesten razı olsun" mesajını yayınladı.

Baba Altıncan, "Bu kadar kısa süre içerisinde toplanacağını tahmin etmiyorduk. Çok mutlu olduk. Ameliyat da büyük bir ihtimalle aralık ayında olacak" diye konuştu.

Alper Kağan, aralık ayında İstanbul’da özel bir hastanede ameliyat edilecek.