KAYSERİ(AA) - Şekerbank İncesu Şubesi ile İncesu Ziraat Odası "Hasar Kart" protokolü imzaladı.

İmza töreninde konuşan Şekerbank İç Anadolu Tarım Bankacılığı Bölüm Müdürü Mehmet Kalem, Hasat Kart sayesinde çiftçilere her türlü finansman ihtiyaçlarını anında karşılama imkanı sunduklarını ifade etti.

Oda üyelerinin tedarikçilerden temin ettiği her türlü tohum, mazot, gübre ve fide gibi ihtiyaçlarını da “Hasat Kart” ile alabildiğini ifade eden Kalem, ödemelerini ise hasat zamanında yapabilme imkanı elde edeceklerini vurgulayarak, "Hasat Kart’a eklenen tarım sigortası ödeme özelliği ile de olası tüm risklere karşı oda üyelerinin gelirlerini güvence altına alıyoruz" dedi.

İncesu Ziraat Odası Başkanı Yaşar Karaçavuş da Şekerbank'ın oda üyeleri için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Şekerbank, hasat dönemleri dışında üyelerimizin nakit ihtiyaçlarını karşılayarak her zaman onların yanında olmuştur. Bu protokolü, İncesu Ziraat Odası olarak destekliyor ve üretene finansal destek sağladığı için Şekerbank'ı kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Şekerbank İncesu Şube Müdürü Serdar Cengiz ile İncesu Ziraat Odası Başkanı Yaşar Karaçavuş protokolü imzalandı.