SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde karayollarında taşeron olarak çalışan 31 işçi, kadro sevincini yaklaşık 2 bin kişiye yemek vererek kutladı.

Karayolları 16. Bölge Müdürlüğüne bağlı 163. Şube Şefliği bahçesinde düzenlenen programda, kadro sevinci yaşayan 31 işçi, yaklaşık 2 bin kişiye kavurma, pilav, çorba ve tatlı ikramında bulundu.

İşçilerden Hüseyin Aksu, 5 yıldır bugünü beklediklerini ifade ederek, "Çok mutluyuz. Hepimizin bir geleceği ve düzenli bir işi oldu. Allah herkese nasip etsin" dedi.

Mehmet Kahraman da "Devletimize teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah herkese nasip etsin. 11 yıldır bu işletmede taşeron olarak çalışıyorum. Devletimiz söz verdi. Hayallerimiz gerçek oldu. Herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

Yemeğe katılan AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce de işçilerin zaman zaman sıkıntılı süreçler yaşadığını ancak her zaman onların arkasında durduklarını kaydetti.

AK Parti'nin verdiği sözleri gerçekleştirdiğini dile getiren Yüce, "Çünkü AK Parti'nin vaatlerini tasdik eden millettir. İnşallah, kadroların devamı gelecektir. 31 işçimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Programın ardından işçiler, davul zurna eşliğinde halay çekti.