Kahramanmaraş’ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen toplu nikah töreninde 22 çift dünya evine girdi.

Özel bir düğün salonunda toplu nikah törenine, Kahramanmaraş Milletvekilleri Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç, Dulkadiroğlu İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz ve vatandaşlar katıldı.

22 çiftin nikahlarını kıyan Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, “Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz toplu nikah törenin de 22 çiftimiz dünya evine girdi. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak bugün burada dünya evine giren ve mutluluklarını bizlerle paylaşan çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 22 çiftin nikah akitlerini gerçekleştirdi. Hayatlarının en mutlu gününde, yeni bir hayata başlamak için “evet” diyen çiftlere aile cüzdanlarını, Kahramanmaraş Milletvekilleri Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç, Dulkadiroğlu İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz takdim etti. Daha sonra davetlilere çeşitli ikramlar verildi.

Nikah töreninin en dikkat çekici evli çifti ise Ayşe ve Gündoğan Tektaş oldu. Tüm engelleri kaldırarak evlenen engelli çift, birleşmelerinde katkı sağlayan herkese teşekkür ettiler.

Tören yeni çiftlerin toplu fotoğrafın çekilmesiyle son buldu