KONYA (AA) - Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı ile Karadağ İslam Birliğince gerçekleştirilen düğün organizasyonu kapsamında, Karadağ'ın Rozaje şehrinde 25 çift dünya evine girdi.

Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Süreyya Gezginci, yaptığı açıklamada, vakıf olarak 19 yılda 11 bin çifti evlendirdiklerini söyledi.

Son olarak Karadağ'da gerçekleştirdikleri organizasyonla, 25 çiftin daha düğününü yaptıklarını ifade eden Gezginci, şunları kaydetti:

"Rozaje Kuturu Centar'daki düğün etkinliğimizde, Karadağ İslam Birliği Başkanı Rifat Feyziç, Rozaje Belediye Başkanı Eyüp Nurkoviç, Rozaje Başimamı Reyhan Hot ve Zekat Vakfı Başkanı Sadmir Haciyic de bulundu. Bizleri bu görev için Karadağ'a gönderen Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na, Dışişleri Bakanlığımıza, Karadağ'daki yetkililere, Sayın Başkanımız Mustafa Özdemir ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah bu hizmetlerin devamını bizlere bugünden sonra da nasip eder inşallah. Sizler çağırın, biz hep gelelim."