Giresun’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu’nu sular altında kaldı.

Giresun’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonucu Sosyal Güvenlik Kurumu, Kızılay Kan Toplama Merkezi’nin de içerisinde bulunduğu birçok kamu kurumu ve işyerlerini su bastı. Teyyaredüzü Mahallesi’ndeki dere yatakları taşınca Karadeniz Sahil Yolu sular altında kaldı. Birçok araçlar yolda mahsur kaldı. Birçok işyerlerini de su bastı.

Yolda mahsur kalan otobüs sürücüsü Mete Şahin, “Trabzon’dan geldik, bir altyapı olmadığı için her yer su altında kalmıştı. Buraya geldiğimizde Giresun Otogarı’nın içini su basmış, arabanın içi her tarafımız su oldu. Arabamız durduğu için yolcularımız mağdur oldu, yolcularımızı başka araçlarla göndermek zorunda kaldık kimsenin buna hakkı yok” dedi.

Daha öncede Giresun’da su taşkını nedeniyle aynı mağduriyeti yaşayan Erdal Fındıkçı ise, “Bizim burada dördüncü sele yakalanışımız birden bire su bastırdı dükkânlarımızı kapattık, burada mahsur kaldık, araba ile suya girdik çıkacağımızı zannettik ama çıkamadık. Arabayı iterek kenara çektik her tarafı su basmış nereden çıkacağımızı bilmiyoruz” dedi.