Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam Gençlik Merkezi, 01 Ekim Dünya Yaşlılar Günü sebebiyle Ahmet Mete Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen nezaretinde gerçekleşen ziyarette yaşlılar ile sohbet eden Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü liderler, onlara çeşitli hediyeler vererek uzun uzun sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Mete Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Abidin Sever,” 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Karaman Gençlik Merkezi personelinin Huzurevimize ziyaretleri bizleri oldukça mutlu etti. Bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmadılar, bizlere eşlik ettiler. Yaşlılarımızın ellerini öperek, onlar için hazırlamış oldukları hediyeleri takdim ettiler. Bu özel ve anlamlı günde yaşlılarımızın gönüllerini alarak onlara moral depoladılar.” diye konuştu.

Ziyaret, Gençlik Merkezi liderlerinin Huzurevi sakinleri için hazırlamış oldukları hediyelerin takdim edilmesi ve günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.