2009 yılından buyana internet haber sitesi olarak yayın yapan www.karamangundem.com, 1 Ekim 2014 tarihinde basılı yayın hayatına geçti. Karaman Gündem Gazetesi yayın politikası ve tarafsızlığı ile Karaman’ın yayın hayatına yeni bir yüz olarak girdi. Milli beraberliğe katkı sağlayan haberleriyle Karaman halkının gönlünde taht kurdu. 1 Ekim 2014 tarihinden itibaren seviyeli ve güncel haberleriyle en çok takip edilen gazeteler arasında yerini aldı.
Karaman Gündem Gazetesi ikinci yılında yayın politikasından ödün vermeden tarafsız, ilkeli ve güncel yayıncılık anlayışıyla medyaya örnek olmaya devam ediyor.
VALİ SÜLEYMAN TAPSIZ’DAN KUTLAMA MESAJI
Karaman Valisi Süleyman Tapsız da Karaman Gündem Gazetesi’nin ikinci yılını kutlayarak, ‘’1 Ekim 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan gazeteniz, başarılı çalışmalarıyla Karaman halkının takdirini kazanmıştır. İlimizin sorun ve sıkıntılarını gündeme getirerek kamuoyuna aktarma adına oldukça önemli bir görevi üstleniyorsunuz. Karaman'daki gelişmelere karşı gösterdiğiniz, duyarlılık ile gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden Karaman Gündem Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü en içten duygularımla kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.’’ dedi.


TBMM TARIM, ORMAN VE KÖYİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI RECEP KONUK’TAN KUTLAMA MESAJI
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk Karaman Gündem Gazetesi’nin ikinci yılını kutlayarak, ‘’1 Ekim 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan Karaman gündem Gazetesi, başarılı yayın çizgisi ile Karamanımızda önemli bir boşluğu doldurmuş ve Karaman halkımızla kurmuş olduğu iletişim, şehrimizin vazgeçilmez yayın kuruluşlarından birisi olacağını göstermiştir. Bilindiği gibi medya bir şehrin demokrasi kültürü, ekonomik ve sosyal gelişimi için çok önemlidir. Bu minvalden baktığımızda Karaman Gündem Gazetemizin Karamanımıza uzun yıllar yapacağı katkılar vardır. Karaman Gündem Gazetesinin kuruluşunda ve yayın hayatında emeği geçen herkesi tebrik ediyor, kuruluş yıldönümünüzü kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.’’ dedi. 

AK Parti Teşkilatı Karaman Gündem Gazetesi Kutlama Mesajları

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü;


2 Yıldan bu yana ilkeli yayıncılık anlayışını başarıyla sürdüren Karamanda Gündem Gazetesi'nin Kuruluş yıldönümünü kutlar; yapılan objektif ve ilkeli habercilikte emeği geçen herkesi, kurucusundan yazı işleri müdürüne, muhabirinden matbaa görevlisine, dağıtıcısına ve okuyucusuna kadar tebrik eder, nice başarılı yıllar dilerim.

AK Parti Karaman İl Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Başkanı Übeyit Özer;

2. kuruluş yıl dönümünde başta kurucusu olmak üzere tüm Gazetenizin çalışanlarını en içten dileklerimle kutlar, bundan sonraki yayın hayatınızda başarılar dilerim.

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca;

Yayın hayatınızın tarafsız, ilkeli, objektif habercilik ve yayın anlayışınızla 2 yılı geride bırakmanın huzurunu yaşadığınıza inanıyor ve bundan sonra da aynı anlayış içerisinde yayın hayatınızı devam ettireceğinize güvenimizin tam olduğunu belirtmek isteriz.

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy;

Karaman Gündem Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü kutlar, güzel haberler ile dolu daha nice mutlu yıllar dilerim.

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale;

Tarafsızlığı, ilkeli yayın anlayışı ile 2 yıldır hizmet veren Gazetenizin kuruluş yıldönümünü kutlar, daha nice uzun yıllar yayın hayatınızın devamını dilerim.



 

Özel Karaman Selçuklu Hastanesi, Karaman Gündem Gazetesi’nin ikinci yılını kutluyor. 

Özel Karaman Selçuklu Hastanesi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Mevlüt Yeniay; 'Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla  ilerleyen, ilkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla Karaman haberciliğine üstün katkılar sağlayan, bölge basınımızın güzide kuruluşlarından olan Karaman Gündem Gazetesi’nin  ikinci yılının kuruluş yıldönümünü kutlar, size ve çalışanlarınıza yayın hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim.' Dedi.

KARAMAN MEMURSEN İL TEMSİLCİSİ EĞİTİMBİRSEN ŞUBE BAŞKANI YUNUS ÖZDEMİR'İN KUTLAMA MESAJI

Özdemir mesajında;''Kurulduğu günden bu yana yaptığı ilkeli yayıncılıkla Karaman basınında önemli bir yer edinen Karaman Gündem ikinci yılını kutluyor. Halbuki iki yılın çok ötesinde bir profesyonellikle ve birikimle yayın hayatını devam ettiriyor. Kutluyoruz. 1 Ekim olan kuruluşunun  bu sene ayrıca hicri yılbaşına denk düşmesinin ayrıca bereket getirmesini de temenni ediyoruz. Hızlı etkili ve ilkeli yayın anlayışınızın her daim aynı tutarlılıkla devam etmesini ümid ediyor nice bereketli iki yüzyıllara diyor, Karaman Gündem ailesine başarı ve muvaffakiyet dolu nice seneler diliyoruz.''dedi.