Tüm yurtta soğuk hava etkisini göstermeye başlarken Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde tatilciler denizin keyfini çıkardı.

Antalya’nın Konyaaltı sahili Kasım ayında turistleri ağırlamaya devam ediyor. Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü sıcaklık verilerine göre, kentte en düşük hava sıcaklığı 25 derece olarak ölçülürken deniz suyu sıcaklığının 24 derece olarak ölçüldüğü bildirildi. Sıcak havayı fırsat bilen turistler denize girerek denizin keyfini çıkardı. Bazı turistler kitap okumayı ve güneşlenmeyi tercih ederken çocukların kumla oynaması renkli görüntüler oluşturdu.

İstanbul’dan tatil için Antalya’ya gelen Hayrettin Doğan, her kış özellikle Ekim ve Kasım aylarında Antalya’yı tercih ettiğini belirtti. Antalya’nın doğa harikası bir havası olduğunu belirten Doğan, “Antalya’yı özellikle iki ay tercih ediyorum. Denizi ve havası çok güzel. Kasım ayında İstanbul ve Avrupa soğuk havanın etkisiyle üşürken ben Antalya’da denize giriyorum. Çok güzel” dedi.

Almanya’dan Antalya’ya gelen Güzin Doğan da ilk defa kente geldiğini belirterek “İlk defa Antalya’ya geldim. Muhteşem bir havası var. Bu kadar olabileceğini tahmin etmemiştim. Denizi ve havası çok iyi” diye konuştu.

Öte yandan hava sıcaklığının hafta sonuna kadar seyrini sürdüreceği bildirildi.