ADANA (AA) - Evinden çıktıktan sonra kaybolan Funda Demirel'den (14) haber alamayan anne ve babası, 3 gündür kızlarını arıyor.

Merkez Yüreğir ilçesi Akıncılar Mahallesi'nde yaşayan Derya ve Hüseyin Demirel çiftinin 4 çocuğunun en büyüğü Funda, 3 gün önce sokakta oynayan 8 yaşındaki kardeşi Gülcan'ı eve getirmek için dışarıya çıktı. Demirel'in kardeşi eve dönerken kendisi ortadan kayboldu. Kızlarını arayıp sordukları hiç bir yerde bulamayan Demirel çifti, durumu polise bildirdi.

Anne Derya Demirel, üç gün önce kızı Funda'nın akşam yemeğinin yenileceği sırada sokakta oyun oynayan kardeşini getirmek için dışarıya çıktığını ancak geri dönmediğini anlattı. Gözyaşları içinde kaybolan kızından hiç bir haber alamadıklarını belirten Demirel, "Kızımı görenlerin ya da kaldığı yeri bilenlerin polise haber vermelerini rica ediyorum. Evden giderken üzerinde siyah ceket ve aynı renkte eşofman ile yeşil bluz vardı. Kızımdan başka bir şey istemiyorum" şeklinde konuştu.

Baba Hüseyin Demirel ise kendi imkanlarıyla kızı Funda'yı aradıklarını ancak bulamayınca polise kayıp başvurusunda bulunduklarını ifade etti.

Kızına kavuşmayı beklediğini dile getiren Hüseyin Demirel, "Kızım, kaçtı mı yoksa kaçırıldı mı bilemiyorum. Ama her ne sebeple olursa olsun kızım kabulümdür. Yeter ki gelsin. Çünkü kızımı çok seviyorum. Ondan gelecek umutlu haberleri bekliyoruz" diye konuştu.