BATMAN (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Kayseri'de cinsel istismar sonucu intihar ettiği iddia edilen lise öğrencisine ilişkin, "Kim bu faili işlediyse en ağır cezanın verilmesi konusunun sonuna kadar takipçisiyiz. Bu davada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak davaya müdahil olduk, yakından takip ediyoruz" dedi.


Çeşitli temas ve incelemede bulunmak üzere Batman'a gelen Bakan Ramazanoğlu, Valilik ziyaretinin ardından AK Parti İl Başkanlığına geçerek, AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi ve AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ile bir süre görüştü.

Burada bir gazetecinin Kayseri'de cinsel istismar sonucu intihar ettiği iddia edilen lise öğrencisine ilişkin sorusunu yanıtlayan Ramazanoğlu, çocuk ve kadınlara yönelik bütün taciz ve cinayetleri şiddetle kınadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Kim bu faili işlediyse en ağır cezanın verilmesi konusunun sonuna kadar takipçisiyiz. Bu davada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak davaya müdahil olduk, yakından takip ediyoruz. Bu davaya müdahiliz. Sonuna kadar takipçisiyiz. Bu konuda, gerek cinsel istismarlar, gerek kadın cinayetleri konusunda sıfır toleranslıyız. Verilmesi gereken en ağır cezanın hiçbir indirime uygulanmadan verilmesi için sonuna kadar takipçisiyiz. Ailesine psiko-sosyal destek veriyoruz ve yakından ilgileniyoruz."

Muhabir: Kaan Bozdoğan,Muhyeddin Beyca