ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisinin ismini arkadaşları bir okulda oluşturdukları spor odasına verdi.

Gülüç beldesindeki İzmirlioğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinden Emre Cerrah'ın, 24 Kasım'da geçirdiği trafik kazasında hayatını   kaybetmesinin ardından bir araya gelen Ereğli Pestilci Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Fuat Günay ile antrenör Sertan Kuzu ve Cerrah'ın arkadaşları, kendi imkanlarıyla Pestilci Ortaokulunda, "Emre Cerrah Spor Odası" oluşturdu.

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, spor odasının açılışında yaptığı konuşmada, Cerrah'ın arkadaşlarının çabasına teşekkür ederek, "Sağlığında beraberce yapmak daha iyi olurdu. Ama nasip böyleymiş. Biz Emre'nin adını yaşatma çabalarından gurur duyuyor, Allah rahmet eylesin diyoruz. Üzülüyoruz ama elimizden bir şey gelmiyor. Bundan sonra da çocuğumuzun adını yaşatmak için başka faaliyetler içinde bulunmayı ümit ediyorum" dedi.

Törene katılan baba Yücel Cerrah ise oğlunun fotoğrafını, spor odasının kapısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

Baba Cerrah, spor odasına oğlunun adının verilmesinin gurur verici olduğunu belirterek, odanın hazırlanmasına emeği geçenlere teşekkür etti.