KONYA (AA) - AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Konya Adliyesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin hassas bir coğrafyada olduğunu ve gelecek açısından önemli günlerin yaşandığını söyledi.

Ülkenin bazı yabancı devletler ve taşeron terör örgütlerinin hedefinde olduğunu ifade eden Özer, "Tam da birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, ana muhalefet partisi genel başkanı Kılıçdaroğlu'nun, devletimizi ve kurumlarını yıpratma noktasında adeta yarış haline olduğu gözlemlenmektedir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yapılan hakaretlerin kabul edilemez olduğunu belirten Özer, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de kendisine karşı olan tüm partilerden daha fazla oy alarak, ülkemizin halkın oyuyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımıza karşı sayın Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu hakaretler kabul edilemez" diye konuştu.

Her seçimde bu gibi iftiralarla karşılaşıldığını vurgulayan Özer, şöyle devam etti:

"AK Parti Selçuklu ailesi olarak biz de sayın Cumhurbaşkanımıza yapılan bu hakaretlerin hukuki bir karşılığının olduğunu düşündük. Bugün adli mercilere başvurularımızı gerçekleştirdik. Hiç kimse unutmamalıdır ki; Cumhurbaşkanımızı hedef alan herkes milletimizi hedef almıştır. Milletimiz kendisini hedef alan hiçbir oyunu geçmişte karşılıksız bırakmamış, bundan sonra da karşılıksız bırakmayacaktır."