Ünlü oyuncu Nastassja Kinski’nin kayısıya ilgisi esnafın yüzünü güldürdü.

5. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin onur konuğu olarak geçen günlerde Malatya’ya gelen güzel oyuncu, Şire Pazarı’ndan kayısı alış verişi yapmıştı. Ziyareti esnasında kayısı döneri de kesen Kinski’nin kayısıya olan ilgili esnafı sevindirdi.

Kinski’nin alış veriş yaptığı Zerdali Kayısının sahibi Serdal Karataş, "Birçok ünlü yıldız geldi ama Nastassja Kinski’nin bizi ziyaret etmesi ve kayısı döneri kesmesi Malatya adına güzel oldu" dedi.

Karataş, Kinski’nin kayısıyla ilgilenmesinin kendilerini memnun ettiğini belirterek "Ünlü oyuncu Nastassja Kinski, dükkanımızı ziyarette kayısı döneri kesti. Bu Malatya’mız için güzel ve mutluluk verici. Malatya kayısısı ve kayısı döneri ilgisini çekti. Kendisini ağırladık. Kayısının dizilme şekli ve ürünler dikkatini çekti. Kayısı dönerini kesme şeklini öğrendi ve bizzat kesti. Buradan çok mutlu bir şekilde ayrıldı. Bizlerde mutlu olduk" ifadelerini kullandı.

"HEDİYELİK KAYISI ALDI"

Ünlü yıldızın hediyelik kayısı aldığını kaydeden Karataş, "Kayısı, dünya tarafından duyulan bir ürün. Ama Nastassja Kinski’nin kayısı ile ilgilenmesiyle bu daha da pekişti. Kayısı alış verişi yaptı. Özellikle hediyelik kayısı aldı. Kendisine kayısı kremi ve gün kurusu kayısı verdik" diye konuştu.