Balıkesir’de jandarma komutanları, Öğretmenler Günü dolayısıyla köy okulu öğretmenlerine pastalı sürpriz yaptı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Öğretmenler Günü’nde köy okulu öğretmenlerine sürpriz yaptı. Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ömer Arık, 1. İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Sedat Doğanarslan, Altıeylül İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Enis Çoban, Altıeylül Merkez Karakol Komutanı Üsteğmen Gökhan Erer ve bayan astsubaylar Karamanköy Mehmetçik İlkokulu ve Ortaokulu’na ziyarette bulundu. Eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan komutanlar, bayan öğretmenlere çiçek, erkek öğretmenlere ise kalem hediye etti.

ÇOCUKLARIN ‘ASKER’ SEVİNCİ

Köy okuluna giden ve öğretmenlerle birlikte pasta kesen İl Jandarma Komutanı Ömer Arık, "Bu güzel ve anlamlı günde siz öğretmenlerimize bir sürpriz yapmak istedik. Öğretmenler Günü’nüzü en içten dileklerimizle tebrik ediyor ve kutluyoruz. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı olarak sizlerin yanınızdayız" dedi.

Okula resmi üniformalı komutanların girdiğini gören ilkokul çocukları ise, ’Okula general geldi’ diyerek okul bahçesinde komutanların çıkışını bekledi. İl Jandarma Komutanı Arık, kendisini bekleyen çocuklarla bir süre sohbet ederek okul bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirdi.